Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Natuurpunt Nete & Aa : spoedactie boomplanting Vorselaar

"De boomplantactie op 25 november hebben we jammer genoeg moeten uitstellen door de wateroverlast, maar de bestelde boompjes worden nu wel geleverd op donderdag 7 december", zegt Dirk Willems, Natuurpunt Nete & Aa.

"Een deel  (850 stuks) wordt geleverd op de voorziene locatie voor de boomplant op de Rommelzwaan en we willen die bomen alvast zo snel mogelijk de grond in krijgen op donderdag 7/12 en vrijdag 8/12.

De rest van het plantgoed wordt geleverd aan de stockageplaats op Lovenhoek en wordt daar gelegerd in voren.  In de loop van de komende maanden worden die bomen dan op verschillende plaatsen in het gebied uitgeplant.

We krijgen voor het planten en inlegeren van de boompjes assistentie van de werkploeg van Berkelheide, maar er zullen zeker extra handen nodig zijn.
 

Daarom alvast deze oproep : als je donderdag en of vrijdag beschikbaar bent, geef dan alvast een seintje aan ondergetekende wanneer het zou lukken voor jou om te helpen. 
De juiste timing en werkverdeling per locatie wordt later meegedeeld op basis van de exacte planning van de levering door de boomkweker." 

Info Dirk Willems | 014 50 12 63 | dirk_willems@telenet.be

Deel dit artikel